Voice Over nodig!

Wat is een voice over?

Ik bied u tal van mogelijkheden. Een voice-over kan essentieel zijn voor een succesvolle (radio) jingle, commercial, documentaire of corporate video, maar alles verpesten wanneer het een onervaren persoon betreft. Intonatie, tekstinterpretatie, timing, ademhaling, het zijn basisbeginselen die een voice-over onderscheidt van de slechte.

Snel kunnen inspelen op uw behoefte Door jarenlange ervaring weet ik als geen ander visies te vertalen naar de juiste toon, úw toon? Hard, soft, zakelijk of juist informeel, ik heb het voor u in huis. Het is ook die ervaring die uw boodschap net dat beetje extra kan geven wat het verschil gaat maken.

Naast het inspreken wil ik u helpen met het opstellen van de juiste tekst. Ik garandeer u binnen 24 uur dat uw wensen worden verwezenlijkt. Daarom lever ik 100% tevredenheidsgarantie.

Kosten

De kosten kunnen verschillen en hangen dan ook zeer af van de productie. U kunt zich voorstellen dat een documentaire van een half uur meer tijd en aandacht vergt dan een radiospot van 20 seconden. Desalniettemin bied ik voor elke productie maatwerk. Desgewenst is het mogelijk uw ingesproken tekst uit te monteren en te voorzien van effecten als achtergrondmuziek.